Termeni de utilizare

Anvero.ro este un magazin virtual si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat prin intermediul comenzii online sau prin telefon. Va rugam sa cititi cu atentie “Termeni de utilizare “. Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni de utilizare.

Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor Anvero.ro inseamna acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Daca doriti sa schimbati sau sa anulati comanda

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in contul dvs si sa verificati status-ul comenzii. In cazul in care comanda nu a fost inca expediata, trebuie sa ne contactati in cel mai scurt timp si sa ne anuntati ca vreti sa schimbati sau sa anulati comanda. Nu veti fi taxat in plus pentru acest demers. In situatia in care comanda a fost deja expediata, nu vom putea face nici o alta modificare in timp util. In acest caz va rugam sa consultati conditiile de Transport & Returnari produs.

Toate produsele beneficiaza de garantie (12 sau 24 luni, in functie de produs).

Conditii de livrare:

Comanda va fi trimisa la adresa pe care dvs o veti indica, prin curierul rapid DPD. Pentru mai multe detalii vezi Transport & Returnari.

Taxele de transport sunt suportate de catre client, dar noi incercam prin contractele incheiate cu transportatorii sa reducem aceste costuri. Puteti schimba orice produs cu un altul in termen de 14 zile, fara nici un alt cost suplimentar. Daca produsul pe care il doriti la schimb, este mai scump, veti plati diferenta de pret. Daca produsul pe care il doriti la schimb, este mai ieftin, veti primi diferenta de pret, prin mandat postal. Orice inlocuire de produs se face doar in limita stocului disponibil!

Puteti returna orice comanda in termen de 14 zile si singurele costuri pe care le veti suporta, conform legilor in vigoare, vor fi cele legate de transport. Pentru mai multe detalii vezi Transport & Returnari.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru, deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre UltraNet Communications SRL.

Alte argumente

Noi ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile de pe site datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul dvs.

Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. Fara nici o notificare prealabila, SC. UltraNet Communications SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul website-lui.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON continand TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe se vor regasi in factura emisa de transportator.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute pana la ora 17, ora Romaniei, se expediaza in cel mult 2 zi lucratoare, daca produsul respective este pe stoc. Termenul de livrare final depinde de modul de livrare ales.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si S.C. UltraNet Communications SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca S.C. UltraNet Communications SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. Anvero.ro va stabili regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le va organiza.

Aceste regulamente vor fi prezentate pe site si pot fi anuntate clientilor prin buletine informative. Orice promotie se va face in limita unui stoc disponibil si va putea fi interupta sau anulata in orice moment.

S.C. UltraNet Communications SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Promotiile si reducerile afisate pe site se desfasoara pe perioade limitate de timp si sunt anuntate prin mijloacele de comunicare specifice.

Reducerea se aplica doar produselor Anvero.ro, costurile expedierii comenzilor se supun termenilor si conditiilor de livrare.

Copyright

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, si alte date) sunt proprietatea S.C. UltraNet Communications SRL si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romana a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul S.C. UltraNet Communications SRL, este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website.

S.C. UltraNet Communications SRL nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. S.C. UltraNet Communications SRL nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca S.C. UltraNet Communications SRL sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii

In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. UltraNet Communications SRL si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati